NEDJELJNA AVVANTURA

Dva filma koja Judita Franković obožava

03.01.2014 u 08:54

Bionic
Reading

Glumica Judita Franković, dobra vila Nedjeljne Avvanture na tportalu, i ovu će nedjelju provesti uz prvi online filmski festival na internetu u regiji uz dva filma koja nam je i sama preporučila

Treća Nedjeljna Avvantura na tportalu u nedjelju, 5. siječnja donosi dokumentarac 'White Terror' o novim strujama među radikalnim ekstremistima. Pogledajte kamo će nas mržnja odvesti u dokumentarcu 'White Terror'.

Nedjelja je rezervirana i za igrani film 'Jo's Neighborhood' o povratniku iz zatvora koji uviđa da se svijet jako izmijenio otkad ga nije bilo. Jo više nije isti i njegov kvart nije isti, a ni ljudi nisu isti. Kako dalje, saznajte u filmu 'Jo's Neighborhood'.

Nedjeljna Avvantura na tportalu projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se događa u Istočnoj Europi. U sklopu njega svake nedjelje na avantura.tportal.hr od 18 do 24 sata ekskluzivno i besplatno možete pogledati dva filma debitantskih redatelja, što je projektu privuklo i Juditu Franković. Nakon nedjelje, filmove pogledajte uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu Videa on Demand.