Film NAGRADNJAČA

Bruno vam donosi alat za vrhunsku zabavu!

  • Autor: tportal.hr
  • 16.11.2009 11:32:07
  • 10.7.2009 15:07:19

Tvorac, glavna zvijezda, scenarist i producent filma 'Borat' i televizijske emisije 'Da Ali G Show' sada je stvorio najhrabriju, najluđu i najopasniju komediju koja se upravo prikazuje u kinima, a tportal.hr i Blitz su pripremili za svoje čitatelje originalne nagrade u Bruninu duhu

U filmu 'Brüno' Sacha Baron Cohen upoznaje gledatelje s još jednim likom iz njegove nagrađivane serije, a to je gay stilist i voditelj modne emisije koja ruši rekorde gledanosti u svim zemljama njemačkog govornog područja - osim u Njemačkoj. Brünova misija? Postati najslavniji Austrijanac nakon Hitlera. Njegova strategija? Proputovati svijet u nadi da će pronaći slavu i ljubav.

Kada su Baron Cohen i ostali scenaristi zamišljali Brünu kao novinara na europskom tjednu mode, gdje će on doživjeti pravi fijasko, istraživali su brojna događanja na kojima bi se mogao pojaviti, a koja će se odvijati u vrijeme koje odgovara snimanju. Nisu se htjeli ograničiti na jednu lokaciju, pa su otišli u New York, Pariz i Milano i tamo su osigurali akreditacije za tjedne mode koji se održavaju u različitim sezonama.

Nadalje, ponajveći je izazov bilo otići u Jordan, Izrael ili na Zapadnu obalu kako bi snimili scene u kojima Brüno pomaže sklopiti mir na Bliskome istoku. Prije nego što su krenuli s provođenjem plana, producenti su se sastali sa stručnjacima za Bliski istok kako bi naučili koje granice nikad ne smiju preći. Ova regija bila je najstrašnija i najopasnija lokacija na kojoj su snimali. Kao da sudjelovanje članova Mossada i drugih fundamentalističkih političara iz te regije u filmu nije bilo dovoljno, Baron Cohen se kao Brüno uputio u područje Zapadne obale (Zonu C), koje nije pod izraelskom kontrolom. Da je nešto krenulo po zlu, izraelska vojska ne bi im pružila pomoć. Filmaši su doista bili prepušteni samima sebi.

Nagradno pitanje glasi:

Rodna zemlja modnog novinara Brune je:

a) Jamajka
b) Kazahstan
c) Njemačka
d) Austrija


Točne odgovore šaljite na mail nagradnjace@t-com.hr . U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Nagrade su osvojilii:

Ivica Sovic
Milica Miletić
Sanja Perić
Ivona Gazdić
Davor Garbac
Stjepan Poleto
Branka Đurić
Teodor Vujić
Matija Sedmak
Mirjana Bubalo

Bit će poslane postom na kućnu adresu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još