VRUĆE, VRUĆE LJETO

Opaki akcići petkom na CineStar TV-u

01.08.2013 u 14:23

Bionic
Reading

U vruće ljetne mjesece Cinestar TV se pobrinuo za najbolju zabavu pred malim ekranima. Filmovi 'Pogrešno skretanje', 'Bili smo vojnici', 'Seraphim Fals', 'Sam protiv svih' i 'Sve za lovu' u dnevne boravke vjernih gledatelja donose najpoznatija lica Hollywooda

POGREŠNO SKRETANJE - Sean Penn je utjelovio lutalicu Bobbyja Coopera koji se zaputio u Las Vegas kako bi isplatio svoj ​​dug prije no što ga ruska mafija ubije. Prisiljen je stati u Arizoni, gradu u kojem će sve poći po zlu. Zanimljivo je kako su fotografije iz djetinjstva lika Grace McKenna, koju je utjelovila Jennifer Lopez, zapravo njezine privatne fotografije iz djetinjstva, a Billy Bob Thornton se za ulogu u filmu udebljao 22 kilograma.

BILI SMO VOJNICI
– CineStar TV donosi istinitu priču o prvoj velikoj bici u Vijetnamu između američkih i vijetnamskih snaga. Glavnu ulogu u filmu odigrao je Mel Gibson. Radnja filma je temeljena na knjizi 'Bili smo nekada vojnici... i to mladi' koju su napisali zajedno general Hal Moore i reporter Joseph L. Galloway, koji su ujedno i bili sudionici te krvave bitke. Film je snimljen na 875 tisuća metara trake, što je otprilike 150 sati. Samo za pregledavanje materijala bilo je potrebno šest dana i šest noći.

SERAPHIM FALLS – U Novom Meksiku 1860. godine, nekoliko godina nakon Američkog građanskog rata, plaćenik Carver s četvoricom svojih ljudi organizira potjeru za Gideonom, tajanstvenim čovjekom kojega prati glas da je veliki zločinac. No kako potjera napreduje Carver je sve više opsjednut svojom misijom, a Gideon sve teže uhvatljiv. Liam Neeson i Pierce Brosnan su u jednom intervjuu izjavili kako im je snimanje filma 'Seraphim Falls' donijelo najviše zabave u cijeloj karijeri. Naime, oba glumca su kao djeca bili veliki zaljubljenici u vesterne, tako da su s oduševljenjem prihvatili priliku glumiti u jednom.


SAM PROTIV SVIH – Neil Shaw, kojeg je utjelovio Wesley Snipes, jest operativac koji sa skupinom suradnika za tajnu službu Ujedinjenih naroda obavlja složene tajne operacije kako bi osigurali mir i suradnju. Originalni naslov filma se odnosi na drevnu kinesku raspravu, 'Art of War', koju potpisuje Sun Tzu, visoki vojni general, strateg i taktičar. Sadržaj se sastoji od 13 poglavlja, od kojih je svako posvećeno jednom aspektu rata.

SVE ZA LOVU – Posljednji petak u mjesecu kolovozu Cinestar TV emitira priču o pohlepnom i adrenalinom nabijenom svijetu kockanja s visokim i rizičnim ulozima. Glavne uloge u filmu su pripale Alu Pacinu i Matthewu McConaugheyju. Film 'Sve za lovu' režirao je Daniel John Caruso Jr

Petak od 21:00 je rezerviran za hit tjedna na Cinestar TV-u