Film MOTOVUN FILM FESTIVAL

Sakupljeno gotovo tri stotine 'dobrih' majica

  • Autor: M. M.
  • 3.7.2009 16:37:45
  • 3.7.2009 15:49:28

U kinu Europa sinoć je održan predfestivalski cjelovečernji program. Obilježavajući deset godina programa Motovun Online, uz projekciju kratkih filmova posjetitelji su se imali priliku podsjetiti na osam dosadašnjih pobjednika spomenutog programa

Većina posjetitelja odazvala se pozivu i svesrdno podržala akciju 'Majica dobrote'. Tako su već jučer prikupljene čak 292 majice, čime je osigurana ljetna motovunska odora za kompletno festivalsko osoblje. Našlo se tu svega: raznih boja, uzoraka, sa sponzorskim natpisima, pa čak i pokoja jakna dobrote. Akcija se nastavlja, a svi oni koji imaju želju donirati svoju majicu dobrote i podržati akciju neka se obrate na majicadobrote@motovunfilmfestival.com.

Motovun Online uključuje kratke filmove u trajanju do 15 minuta, a prije deset godina Motovun Film Festival iste je prezentirao na način koji je tada bio posve nov: filmovi su postavljeni na web. Za ovogodišnje izdanje zaprimljeno je preko 300 prijava, od toga samo će 15 naslova dobiti priliku predstaviti se u Motovunu. Selektor spomenutog programa već desetu godinu zaredom je Andrej Korovljev. Od 15. srpnja  spomenuti će odabir biti dostupan online na službenim festivalskim stranicama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još