NASTAO PREMA ISTOIMENOM ROMANU

Izazovna Nicole Kidman u erotskom trileru 'Paperboy'

09.04.2013 u 15:23

Bionic
Reading

Nicole Kidman pokazala je svoju opasno izazovnu stranu u filmu 'Paperboy', u kojem tumači lik žene koja se zaljubljuje u ubojice i čija strast može dovesti svakoga do propasti! Film 'Paperboy' u multipleksima CineStar možete gledati od 11. travnja

Film je sniman prema istoimenom bestseleru Peta Dextera, autora legendarnog 'Deadwooda'. New York Times priču je prozvao sablasnom i prekrasnom, a Nicole je u ovom filmu upravo takva.

Odličnu glumačku postavu uz Nicole Kidman čine Matthew McConaughey Zac Efron i John Cousack. Priča prati dva brata: Warda Jensena (Matthew McConaughey) novinara cije­njenih dnevnih novina, The Miami Times, i Jacka Jensena (Zac Efron) nedavno izbačenog s fakulteta. Kada se Ward vrati na Floridu sa svojim kolegom Yardleyjem Achemanom (David Oyelowo) kako bi istražili priču za novine, on zamoli Jacka da bude njihov vozač. Razlog Wardova dolaska u grad je Charlot­te Bless (Nicole Kidman), zagonetna i osamljena žena koja se dopisuje sa zat­vorenicima koji čekaju na izvršenje smrtne kazne i koja ih je uvjerila da je Hillary Van Wetter (John Cusack) nemilosrdni lovac na aligatore iz šumskog predjela pogrešno osuđen.

Foršpan filma 'Paperboy'