NAGRADNJAČE

Film 'Državni neprijatelj broj 1' je nagradio

11.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

U naša kina 18. prosinca dolazi film 'Državni neprijatelj broj jedan', a Blitz i tportal.hr za vas su pripremili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti majice iz filma

Jacques Mesrine, posljednji veliki francuski gangster, tijekom svog života bio je proglašen državnim neprijateljem broj jedan. Redovito je bio na vrhu popisa ljudi koji se pojavljuju u vijestima. Umro je tako što ga je policija izrešetala na ulicama Pariza, a njegova spektakularna smrt učinila ga je još većom legendom. Gotovo trideset godina poslije njegove smrti 1979. godine, mit o Jacquesu Mesrineu i dalje živi. Sada, prvi put dosad priču o njegovu životu na veliko platno donosi ovaj ambiciozni projekt.

Ovaj triler, a ujedno i biografski film, obiluje akcijom i emocijama, a ipak ostaje vjeran istini. Film nema namjeru proglasiti Mesrinea superherojem, nego opisuje glavnog lika u svoj njegovoj složenosti, uključujući njegove najmračnije strane. A ono što prikazuje je priča o čovjeku iza mita.

Redatelj filma je Jean-François Richet, a u glavnim ulogama pojavljuju se Vincent Cassel, Ludivine Sagnier i Gérard Lanvin.

Majice su osvojili:

Antonija Celin
Ksenija Kordiš
Željko Petrefaj
Ljiljana Krznar
Ana Aleksić

Nagrada će biti poslana poštom na kućnu adresu.