SMIJEŠNO UŽASAVANJE

Sandra Bullock ne voli romantične komedije

06.06.2009 u 18:00

Bionic
Reading

'Prije nekoliko godina prestala sam snimati romantične komedije. One su užasne i nisu smiješne', rekla je u povjerenju Sandra Bullock koja u svom novom filmu 'The Proposal' ('Bračna ponuda') glumi imigranticu koja udajom želi steći američko državljanstvo

'Ne bih taj film nazvala romantičnom komedijom. Više me podsjeća na filmove iz 1940-ih, s krajolikom, scenarijem i elementima drame. Nema dobre komedije bez drame', rekla je američka glumica koja se nakon dvije godine vratila na veliki ekran.

Bullock, koja je zapažena u sporednim ulogama u akcijskim filmovima 'Brzina' i 'Razbijač', u 'The Proposalu' glumi Kanađanku koja radi u SAD-u i planira se vjenčati s nesimpatičnim joj mlađim suradnikom Andrewom kojeg glumi Ryan Reynolds, kako je useljenički ured ne bi protjerao.

Bullock koja će u srpnju imati 45 godina, prije četiri godine se udala za Jessea Jamesa, tetoviranu zvijezdu američkog reality showa i stručnjaka za preinaku motora velike snage.

'The Proposal' redateljice Anne Fletcher poznate po filmovima 'Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta' i 'Sexy Dance', 19. lipnja počinje se prikazivati u sjevernoameričkim kinodvoranama.