tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+13
Rijeka
+8
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+12

PIERCE BROSNAN U ROMANTIČNOJ ULOZI

Film 'Sve što trebaš je ljubav' na Valentinovo u kinima

Film Susanne Bier, dobitnice Oscara za film 'U boljem svijetu', mješavina je drame i romanse, s bivšim Jamesom Bondom Pierceom Brosnanom u naslovnoj ulozi

Datum objave:
8.2.2013 14:41

Zadnja izmjena:
11.2.2013 10:54

Dankinja Ida, koja je upravo završila s kemoterapijom, uhvati svog 'ucviljenog' muža u krevetu s njegovom suradnicom. Sama se uputi na kćerino vjenčanje, čak u Italiju, gdje upoznaje mladenkina oca Phillipa. Prvi susret prolazi zapanjujuće loše. Ipak, prvi dojam će izblijedjeti, a Ida će pronaći šansu za potpuno novi početak.

'Htjela sam snimiti film o ranjivim ljudima, o stvarima koje bi radije potisnuli, no ako su obložene humorom, možda ipak ne izgledaju tako loše. I Ida i Phillip su ranjiva bića koje smještamo u najromantičnije moguće mjesto, uz seriju humorističnih sporednih likova. Humor i romansu smo koristili ne da bismo ublažili njihove teškoće, nego da bismo dopustili kontradiktornim svemirima da pomire jedan drugog. Sreće i nesreće glavnih junaka opisane su precizno i nježno, baš kako oni to zaslužuju', izjavila je redateljica Susanne Bier.

Foršpan filma 'Sve što trebaš je ljubav'

128705,216209,241331,238655

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr