Film PIERCE BROSNAN U ROMANTIČNOJ ULOZI

Film 'Sve što trebaš je ljubav' na Valentinovo u kinima

Film 'Sve što trebaš je ljubav' Izvor: Promo fotografije promo , Autor:promo
  • Autor: tportal.hr
  • 11.2.2013 10:54:45
  • 8.2.2013 14:41:26

Film Susanne Bier, dobitnice Oscara za film 'U boljem svijetu', mješavina je drame i romanse, s bivšim Jamesom Bondom Pierceom Brosnanom u naslovnoj ulozi

Dankinja Ida, koja je upravo završila s kemoterapijom, uhvati svog 'ucviljenog' muža u krevetu s njegovom suradnicom. Sama se uputi na kćerino vjenčanje, čak u Italiju, gdje upoznaje mladenkina oca Phillipa. Prvi susret prolazi zapanjujuće loše. Ipak, prvi dojam će izblijedjeti, a Ida će pronaći šansu za potpuno novi početak.

'Htjela sam snimiti film o ranjivim ljudima, o stvarima koje bi radije potisnuli, no ako su obložene humorom, možda ipak ne izgledaju tako loše. I Ida i Phillip su ranjiva bića koje smještamo u najromantičnije moguće mjesto, uz seriju humorističnih sporednih likova. Humor i romansu smo koristili ne da bismo ublažili njihove teškoće, nego da bismo dopustili kontradiktornim svemirima da pomire jedan drugog. Sreće i nesreće glavnih junaka opisane su precizno i nježno, baš kako oni to zaslužuju', izjavila je redateljica Susanne Bier.

Foršpan filma 'Sve što trebaš je ljubav'

128705,216209,241331,238655
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još