tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+16
Rijeka
+17
Zadar
+16
Split
+16
Dubrovnik
+15

PIERCE BROSNAN U ROMANTIČNOJ ULOZI

Film 'Sve što trebaš je ljubav' na Valentinovo u kinima

Film Susanne Bier, dobitnice Oscara za film 'U boljem svijetu', mješavina je drame i romanse, s bivšim Jamesom Bondom Pierceom Brosnanom u naslovnoj ulozi

Datum objave:
8.2.2013 14:41

Zadnja izmjena:
11.2.2013 10:54

Dankinja Ida, koja je upravo završila s kemoterapijom, uhvati svog 'ucviljenog' muža u krevetu s njegovom suradnicom. Sama se uputi na kćerino vjenčanje, čak u Italiju, gdje upoznaje mladenkina oca Phillipa. Prvi susret prolazi zapanjujuće loše. Ipak, prvi dojam će izblijedjeti, a Ida će pronaći šansu za potpuno novi početak.

'Htjela sam snimiti film o ranjivim ljudima, o stvarima koje bi radije potisnuli, no ako su obložene humorom, možda ipak ne izgledaju tako loše. I Ida i Phillip su ranjiva bića koje smještamo u najromantičnije moguće mjesto, uz seriju humorističnih sporednih likova. Humor i romansu smo koristili ne da bismo ublažili njihove teškoće, nego da bismo dopustili kontradiktornim svemirima da pomire jedan drugog. Sreće i nesreće glavnih junaka opisane su precizno i nježno, baš kako oni to zaslužuju', izjavila je redateljica Susanne Bier.

Foršpan filma 'Sve što trebaš je ljubav'

128705,216209,241331,238655

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr