NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam promo materijale iz hit filma 'Moje najdraže čudovište' 3D

30.01.2013 u 07:51

Bionic
Reading

Od četvrtka, 31. siječnja u kinima se prikazuje film 'Moje najdraže čudovište' – nominiran u kategoriji najboljeg animiranog filma za nagradu Oscar! A Continental film i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima promo materijale iz filma!

Direktno iz studija Disney proslavljeni redatelj Tim Burton predstavlja nam 'Moje najdraže čudovište' ('Frankenweenie') – svoj novi animirani dragulj snimljen najmodernijom 3D tehnologijom u kojemu su svoje glasove posudili talentirani glumci Catherine O’Hara, Martin Short, Martin Landau, Charlie Tahan, Atticus Shaffer, Robert Capron, Conchata Ferrell i Winona Ryder.

'Moje najdraže čudovište' topla je animirana priča o jednom dječaku i njegovom psu. Nakon što neočekivano izgubi svog ljubimca, psa Sparkyja, mladi Victor upotrijebit će svo svoje znanje i snagu kako bi svog omiljenog prijatelja vratio u život – uz par malih izmjena.


Iako u početku pokušava sakriti svoju novu kreaciju, nakon što svi saznaju da se Sparky vratio, Victorovi kolege iz škole, učitelji i kompletni gradić naučit će da vraćanje u život ponekad može biti vrlo, vrlo opasno.

Animirani film 'Moje najdraže čudovište' zapravo je Burtonova oda klasičnim hororima koji su ga inspirirali u mladosti. Snimljen je stop-motion animacijom koja potpomaže jednostavnosti priče, ali joj daje i potrebnu dubinu.

Ovo je prvi Burtonov animirani film kojeg je režirao za studio Disney, a također ga je i producirao. Scenarij potpisuje John August, a originalna priča potječe, naravno, direktno iz uma Tima Burtona. Film je ove godine dobio nominacije u kategoriji najboljeg animiranog filma za ugledne nagrade BAFTA, Zlatni globus i Oscar.

Nagrade su osvojili:

Jasna Jović
Jandre Vrdoljak
Kristina Josić
Ivana Vuk
Maja Petak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Moje najdraže čudovište