NAGRADNJAČA

Deveta Oscar revija u multipleksima CineStar

16.01.2013 u 17:00

Bionic
Reading

Blitz CineStar devetu godinu za redom organizira najprestižniji filmski event istovremeno u osam gradova! Samo u CineStaru u sklopu Oscar revije, pogledat ćemo čak 10 pretpremijernih filmova nominiranih za prestižnu nagradu Akademije, prije redovite distribucije! A tportal.hr vodi svoje čitatelje na pretpremijere filmova!

I ove godine, od 16. do 30. siječnja, u multipleksima CineStar održat će se deveta po redu Oscar revija. Oscar revija predstavlja izbor od 18 filmova iz uvijek oštre konkurencije najboljih ostvarenja filmske umjetnosti, koji će kroz dva tjedna, biti prikazani u multipleksima CineStar (Zagreb, Arena Imax, Novi Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Osijek, Varaždin, Rijeka, Dubrovnik).

Izvanredna filmska ostvarenja na velikim platnima kina s pet zvjezdica posjetitelji će imati prilike pogledati ekskluzivno prije početka distribucije i to među prvima u svijetu. U razdoblju od dva tjedna trajanja Oscar revije pretpremijerno bit će prikazano čak deset filmova: Lincoln, Zero DarkThiry, Odbjegli Django, Jadnici, Zvijeri južnih divljina, U Dobru i u Zlu, Master, Let, Ana Karenjina i Hitchcock.

Osim tih filmova bit će prikazani i ostali nominirani filmovi koji u tom razdoblju dolaze u kina ili su već na programu: Seanse, Pijev Život, Hobit: Neočekivano putovanje, Krš i lom, Nemoguće, Kraljevska Afera, Argo.

Revija će se otvoriti 16. siječnja sa svečanom premijerom jednog od najkontroverznijih filmova današnjice: Zero DarkThirty. Film Oscarom nagrađene redateljice KathrynBigelow, priča o lovu na najtraženijeg čovjeka u povijesti, Osamu bin Ladena, oduševio je kritiku i nominiran je u pet kategorija za nagradu Oscar, među kojima za: najbolji film, najbolji scenarij i za najbolju glavnu žensku ulogu. U osam gradova paralelno ne propustite pogledati film o događaju koji je zaintrigirao cijeli svijet.

Uživajte u ovogodišnjim najboljim filmskim ostvarenjima i provjerite tko zaslužuje nagradu Akademije – jer u CineStaru uvijek dobiješ više!

A tportal.hr svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice za sljedeće pretpremijere:

'U dobru i u zlu', 19. siječanj
'Jadnici', 20. siječanj
'Master, 21. siječanj
'Let', 22. siječanj
'Ana Karenjinja', 23. siječanj
'Hitchcock', 28. siječanj
'Lincoln', 30. siječanj

Više informacija o rasporedu saznajte ovdje

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji film i u kojem gradu (i kinu u Zagrebu) žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za 30. siječanj osvojili su:

Vedrana Moguljak
Josipa Matotek
Krunoslav Žulj