tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+14
Zadar
+16
Split
+15
Dubrovnik
+15

NAŠE GORE LIST

Robert Luketić režira remake 'Barbarelle'

Australski redatelj hrvatskog porijekla zamijenit će Roberta Rodrigueza na režiji nove verzije SF klasika

Datum objave:
2.6.2009 19:13

Zadnja izmjena:
2.6.2009 19:58

Luketić, hrvatsko-talijanski Australac, već je režirao hitove kao što su 'Legally Blonde' i '21', a sada mu se smiješi režija možda najatraktivnijeg naslova dosadašnje karijere – remakea klasika 'Barbarella' koji je trebao raditi Robert Rodriguez, ali je odustao kada je shvatio da bi zbog rada na ovom filmu morao predugo biti udaljen od svoje obitelji u Teksasu.

Legendarni producent Dino De Laurentiis odlučio je da je Luketić idealan izbor za projekt; on je, između ostalog, režirao i 'Monster In Law', u kojem je glumila Jane Fonda, herona iz originalne 'Barbarelle'.

Ne zna se tko će režirati glumiti novu Barbarellu, no očito je da to neće biti Rose McGowan, kako se najavljivalo dok je Rodriguez bio prva opcija.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr