REDATELJ 'RUŽE VJETROVA'

Nikola Ivanda iznenada preminuo u 36. godini

09.11.2012 u 09:04

Bionic
Reading

Sin poznatog redatelja Branka Ivande, redatelj Nikola Ivanda, preminuo je iznenada jutros u svojem stanu u Zagrebu u 36. godini. Pronašla ga je djevojka, nakon čega je prevezen u bolnicu. Uzrok smrti je još nepoznat

Beživotno tijelo zagrebačkog redatelja Nikole Ivande pronašla je njegova djevojka, prenosi Večernji list.

Prevezen je u bolnicu, a uzrok smrti još nije poznat. Sumnja se da je smrt posljedica srčanog udara.

Sin poznatog redatelja Branka Ivande posljednjih mjeseci radio je kao redatelj na RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova'. Otac i on skupa su režirali još neke poznate televizijske serije: 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Sve će biti dobro' i 'Dolina sunca'.

'Vijest o Nikolinoj preranoj smrti me zaista pogodila. Nikola je bio dragi suradnik, veliki profesionalac, odličan redatelj i vesela i divna osoba. Svi ćemo ga pamtiti kao talentiranog redatelja, kao dobrog prijatelja i čovjeka koji je donosio dobrotu i vedrinu na set', izjavio je Robert Tomljenović, koji je s Ivandom surađivao na serijalima 'Dolina sunca' i 'Pod sretnom zvijezdom'.

'Njegov odlazak veliki je šok za sve koji su ga poznavali. Pamtit ćemo ga kao profesionalca i prijatelja čiji su predani rad i iskustvo bili od neizmjernog značaja svim kolegama', priopćili su RTL i cijeli tim serije 'Ruže vjetrova' i time izrazili duboku sućut obitelji Ivanda.