Film CANNESKI POBJEDNIK

'Ljubav' Mihaela Hanekea u hrvatskim kinima

  • Autor: tportal.hr
  • 24.10.2012 14:53:30
  • 24.10.2012 11:47:57

Pobjednik ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu, najbolji film godine prema izboru međunarodnih filmskih kritičara i najbolji film s revije MAXtv Filmomanija 6 prema izboru gledatelja napokon u redovitoj kinodistribuciji!

Nakon što je u rujnu prikazan u sklopu revije dobrog filma MAXtv Filmomanije 6 – remek-djelo redatelja Michaela Hanekea, 'Ljubav', napokon dolazi u redovitu kinodistribuciju! Film se počinje prikazivati od četvrtka, 25. listopada u kinu Cineplexx Centar Kaptol!

Georges i Anne u osamdesetim su godinama i već desetljećima u sretnom braku. Intelektualci su, umirovljeni profesori glazbe. Njihova kći, također glazbenica, s obitelji živi u inozemstvu. Nakon moždanog udara Anne je djelomice paralizirana, a suprug je brižno njeguje. Njihova ljubav nikad nije bila na većoj kušnji…

Foršpan filma 'Ljubav'

Film 'Ljubav' pobjednik je ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu, a međunarodno udruženje svjetskih filmskih kritičara (FIPRESCI) proglasilo ga je najboljim filmom godine. Radi se o uvjerljivo najgledanijem filmu na nedavno održanoj MAXtv Filmomaniji 6, reviji dobrog filma, gdje su ga gledatelji proglasili najboljim filmom revije. Interes za kinoulaznicama tijekom revije bio je toliko velik da su posljednja dva dana dodane još dvije projekcije više kako bi gledatelji mogli uživati u ovom veličanstvenom filmskom ostvarenju.

Nakon što s prikazivanjem završi u kinu Cineplexx Centar Kaptol, 'Ljubav' će obići i druge gradove u Hrvatskoj.

 

214412,213724 ,213136,219340

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više