Film EKSKLUZIVNO NA TPORTALU

Prvi pogledajte kako će izgledati 'Svećenikova djeca'

  • Autor: tportal.hr
  • 25.10.2012 15:57:11
  • 25.10.2012 12:00:00

Prvi pogledajte najavu za novu komediju Vinka Brešana 'Svećenikova djeca'

Don Fabijan, mladi svećenik na dalmatinskom otoku, da bi povećao natalitet u mjestu, počinje bušiti zapakirane kondome. Zbog toga se udružuje s prostodušnim trafikantom i pomahnitalim apotekarom, te oni zajedno potajno ukidaju svu kontracepciju na otoku. Nakon početnih uspjeha, mnogih poroda i vjenčanja, stvari se počinju komplicirati. Naposljetku, na otok dolazi biskup i sve postane potpuno ludo...

To je, ukratko, radnja nove komedije Vinka Brešana čiji je film 'Kako je počeo rat na mom otoku' u Hrvatskoj pogledalo preko 300 tisuća ljudi, a koji je tim rezultatom ostvario uvjerljivo najveću gledanost domaćeg filma u povijesti. Njegova nova komedija, 'Svećenikova djeca', u kojoj glave uloge tumače Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Dražen Kuhn, Marija Škaričić, Jadranka Đokić, Lazar Ristovski i mnogi drugi, također je smještena na hrvatski otok, ali je radnja u potpunosti drugačija.

Film u hrvatska kina dolazi krajem ove godine, a sve informacije potražite na facebook stranici filma http://www.facebook.com/SvecenikovaDjeca.

Pogledajte najavu: 211966 ,198297 ,184675,206628

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još