Film HOROR KOMEDIJA

Upoznajte nove lezbijske vampirice

  • Autor: V.G.
  • 9.12.2008 11:24:43
  • 9.12.2008 10:00:00

Nagodinu u kina dolazi nova horor komedija, koja posuđuje staru premisu o lezbijskim vampiricama

Vampirice koje vole druge žene, i obične i kolegice s velikim očnjacima, jedan su od stupova eksploatacijske i horor kinematografije sedamdesetih, a u današnjoj retro eri, kada se oživljavaju svi stari trendovi prohujalih desetljeća, na red su došle i one. Doduše, u proteklih nekoliko godina bilo je puno jeftinih i amaterskih projekata s istom tematikom, ali sudeći po najavama, ovo bi trebao biti nešto ambiciozniji film britanske produkcije.

'Lesbian Vampire Killers' ili 'LVK', kako ga već od milja nazivaju na internetu, režirat će Phil Claydon, a jučer se konačno pojavio i prvi poster za ovaj film. Poznato je da su scenaristi Stewart Williams i Paul Hupfield dobili zadatak smisliti najgluplji, ali u isto vrijeme najkomercijalniji naslov za njega pa je 'Lesbian Vampire Killers' (baš u stilu 'Snakes On A Plane') bio njihov odgovor.

Sama priča smještena je u velško selo, gdje muškarce ubijaju lezbijske vampirice, koje vrbuju njihove supruge i partnerice u svoje redove. Sve dok se, naravno, netko ne odluči tome stati na kraj.

U glavnim ulogama bit će manje poznati Paul McGann, James Corden, MyAnna Buring, Vera Filatova, Silvia Colloca i Mathew Horne.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još