SANDRA BULLOCK

'Ryane, nitko ne zna tko si, zato začepi!'

21.05.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Sandra Bullock je u emisiji 'Behinde the scenes' ismijavala glumca Ryana Reynoldsa s kojim snima film 'The Proposal'

Sandra Bullock i Ryan Reynolds zajedno s glumicom Betty White upravo snimaju film 'The Proposal' (Prosidba). Najavljujući skoru premijeru u emisiji 'Behind the scenes' (Iza kulisa), Ryan je svojim komentarom o Betty izazvao Sandrinu srdžbu pa je glumica ispalila čitav rafal uvreda na glumčev račun.

'Tko je na plakatu za film? Ja sam na plakatu! Nitko ne zna tko je Ryan, nitko ne zna tko si ti. Betty White? Svi znaju tko je Betty White. Sandra Bullock? Znaju i tko je Sandra Bullock. Mi prodajemo karte. Nitko ne zna tko si ti, zato začepi! Kužiš?' vikala je glumica na komičara, sve začinivši sočnim psovkama.

Blagoglagoljiva glumica nastavila je u istom ritmu, braneći Betty i omalovažavajući svog partnera u filmu: 'Ryane, što je s tobom? Ona je nacionalno blago! A ovo je moj film. Ljubimica Amerike će te sj...ti. Previše osmijeha sam podijelila da bih bila u ovom filmu. Zato ne zaj..... se sa mnom!'

Cijela scena omalovažavanja i ljutitog zvjezdanog napada bila je duhoviti performans koji su glumci izveli pred kamerama, zbunivši time snimatelje i sve okupljene, a kako bi što glasnije najavili film.

 



Sandra Bullock, Ryan Reynolds i Betty White u 'Behinde the scenes'