ODLIČAN START

Film '96 sati: Istanbul' obara rekorde gledanosti

05.10.2012 u 09:43

Bionic
Reading

'Taken 2', u hrvatskom prijevodu '96 sati: Istanbul', u Francuskoj je u samo jednom danu pogledalo gotovo četvrt milijuna gledatelja

Nastavak velikog akcijskog hita 'Taken', koji se u hrvatskom prijevodu zove '96 sati: Istanbul', oborio je sve rekorde gledanosti u Francuskoj, nakon što ga je u prvom danu prikazivanja pogledalo 225.000 gledatelja, a što mu je unutar svega 24 sata donijelo zaradu od čak milijun i pol eura.

'96 sati: Istanbul' novi je uradak producenta Luca Bessona i redatelja Oliviera Megatona, a premijera je utržila 450 posto više novca od prvog dijela - film je već prešišao i uspjehe drugih hitova u Francuskoj, poput novog 'Bournea', 'Plaćenika' i sl.

U filmu '96 sati: Istanbul', nastavku uspješnog akcijskog trilera iz 2008., glavnu ulogu osvetnika i ovog puta ima Liam Nesson, a jednu od uloga ostvario je i Rade Šerbedžija. Neeson je Bryan Mills, umirovljeni agent CIA-e koji sada spašava vlastiti život i život svoje bivše žene nakon što ih u Istanbulu otme Murad (Šerbedžija).

Film je došao i u naša kina, a foršpan možete pogledati ovdje: