LEGENDE NA OKUPU

Žestoka utrka svih šest James Bondova

19.10.2012 u 09:23

Bionic
Reading

U reklami za filmski kanal Sky HD u super brzim automobilima jure, nitko drugo nego svi slavno Agenti 007

Što povezuje Seana Connerya, Georgea Lazenbyja, Rogera Moorea, Timothyja Daltona, Piercea Brosnana i Daniela Craiga? Dozvola za ubijanje, lijepe žene, dvije nule u društvu jedne sedmice, beskrajno zabavne ubojite igračke i ludo brzi auto. U potonjima se pojavljuju sva šestorica u novom videu u kojemu u 90 sekundi jurcaju u opako opasnoj bondovskoj utrci.

Kako je i red, svaki James Bond pojavljuje se u svojoj jurilici, tako da u utrci sudjeluju zvijeri na četiri kotača od kultnog Aston Martina do novijih BMW-a. U klipu se pod sloganom 'All Bonds' pojavljuju isječci iz filmova 'Doktor No', 'U službi njenog Veličanstva', 'Špijun koji me volio', 'Dah smrti', Zlatno oko', 'Svijet nije dovoljan' i 'Zrno utjehe'.

Novi film o Jamesu Bondu 'Skfall' dolazi u kina 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skfall' ova dva globalna branda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.