MUŠKA LJUBAV

Paul Newman imao aferu s Jamesom Deanom

17.05.2009 u 19:17

Bionic
Reading

Unatoč tome što je bio sretno oženjen s glumicom Joanne Woodward, legendarni holivudski glumac Paul Newman 'šarao' je sa strane, kako sa ženama, tako i s muškarcima

Nova neautorizirana biografija 'Paul Newman: The Man Behind the Baby Blues' otkriva da je glumac za kojim su uzdisali milijuni žena bio biseksualac. Autor knjige Darwin Porter tvrdi da je legendarni glumac bio sklon i ženama i muškarcima te da je imao seksualnu aferu s Jamesom Deanom.

Porter je proučavao život legendarnog glumca, a u svojoj knjizi otkrio je mnoge pikanterije iz njegovog seksualnog života. Među ostalim, u knjizi je naveo i izjavu Marlona Branda o Paulu Newmanu prije nego što je 2004. godine umro.

Marlon Brando je navodno rekao da je Paul imao afera kao i svi drugi te da je bio biseksualac, baš poput njega.

'Mene nije zavarao. Paul Newman je na setu imao brojne afere, kao uostalom i svi mi ostali. Bio je biseksualac kao i ja, no mene bi uvijek otkrili, a njega nisu', navodno je rekao Brando.

Obitelj pokojnog Newmana odbacila je tvrdnje iz knjige, nazivajući ih odvratnima.

Autor knjige tvrdi da je Newmanov tajni seksualni život pratio od 1959. godine, kada ga je upoznao. Glumac se prvi put oženio 1949. s Jackie White, s kojom je imao sina i dvije kćeri. Drugi put se oženio 1958. s glumicom Joanne Woodward s kojom je ostao do smrti. U tom braku rodile su im se tri kćeri. Newman je umro lani u 83. godini od raka pluća.

James Dean umro je u rujnu 1955. godine u 24. godini, sletjevši Porscheom s ceste.

Porter tvrdi i da je Newman imao seksualne afere s mnoštvom holivudskih glumica. Među njima su bile Grace Kelly, Judy Garland, Natalie Wood i Marilyn Monroe.