tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+12
Rijeka
+14
Zadar
+13
Split
+13
Dubrovnik
+14

18 DVORANA

Cinestar u Beogradu gradi najveće kino u regiji

Tvrtka Delta Real Estate postigla je dogovor s Blitz-CineStarom o zakupu prostora za CineStar Planet - megaplex sa 18 kinodvorana koji uključuje IMAX i Gold Class kino dvorane u sklopu trgovačkog centra Delta Planet koji će biti izgrađen u Beogradu

Datum objave:
12.9.2012 15:06

Zadnja izmjena:
12.9.2012 15:47

CineStar Planet bit će u potpunosti digitalizirani megaplex sa 18 dvorana ukupnog kapaciteta 3.300 sjedala. U ovom, najvećem kinu u regiji, prikazivat će se oko 200 novih filmskih naslova godišnje, i to paralelno sa svjetskim kinima. Osim filmova, posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

Užitak gledanja filmova omogućavat će komforne klimatizirane dvorane s 'wall to wall' platnima i najkvalitetnijom audiovizualnom tehnologijom. Deset dvorana bit će opremljeno najnovijom 3D digitalnom tehnologijom, a dvije CineStar eXtreme dvorane zvučnim sistemom Auro 11.1 3D, koji omogućuje zapanjujuće iskustvo 3D zvuka na tri prostorne osi (širina, dubina i visina) umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka. Otvorenje je predviđeno u jesen 2014. godine.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr