Film USPJEŠNO SE OPORAVLJA

Bata Živojinović nije u životnoj opasnosti

Zdravstveno stanje Bate Živojinovića je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti, i on se oporavlja, potvrdila je glumčeva supruga

Lula Živojinović, supruga glumca Bate Živojinovića demantirala je napise pojedinih srpskih tabloida objavljenih sa se Živojinović bori za život i da mu se stanje pogoršalo.

'Naprotiv, Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti, i on se oporavlja', rekla je agenciju Beta Lula Živojinović dodavši da su svi zdravstveni parameteri zadovoljavajući', piše srpski Blic.

Supruga kaže da će Bata za nekoliko dana s odjela neurologije Vojnomedicinske akademije na koju je upućen iz bolnice Sveti Sava 21. kolovoza, vjerojatno biti prebačen na daljnju rehabilitaciju u banju Selters u Mladenovac.

207134,203041,202670,166435

Njegovi problemi sa zdravljem traju godinama. Početkom srpnja glumac je doživio moždani udar i hospitaliziran je. Liječnici su rekli da će se oporaviti uz napomenu da će oporavak biti dosta težak i spor jer su oštećenja od udara velika.

Živojinović, koji je dijabetičar, već je bio u životnoj opasnosti 2006. kad je preživio infarkt. Tada je bio na dvije operacije, proširene su mu arterije i ugrađena dvostruka premosnica. Potkraj 2011. posjetio je liječnika na Kubi zbog gangrene koja mu je nagrizala desnu nogu. Nakon detaljnog pregleda liječnici su mu rekli da ima sve predispozicije za moždani udar te da bi se trebao pripaziti.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još