Film NAGRADNJAČA

'Susjedi treće vrste' u kinima

  • Autor: tportal.hr
  • 29.8.2012 13:37:46
  • 22.8.2012 11:49:21

Urnebesna SF komedija prati prijatelje iz susjedstva koji organiziraju vlastitu grupu za održavanje reda i mira u susjedstvu, a kako bi se prvenstveno makli iz dosadne obiteljske svakodnevice. Međutim, nakon što pukim slučajem otkriju kako izvanzemaljci namjeravaju napasti zemlju, prisiljeni su krenuti u akciju. Film u naša kina dolazi 23. kolovoza, a Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili majice iz filma!

Jedino što je opasnije od prijetnje s kojom su suočeni dobri sugrađani predgrađa Glenview jesu četvorica koja ih dolaze spasiti. Upoznajte susjede treće vrste: to su odgovorni Evan (Ben Stiller), zabavni obiteljski čovjek Bob (Vince Vaughn), Franklin (Jonah Hill) opaka jezika i razvedeni Jamarcus (Richard Ayoade) koji traži ljubav.

Sve je bilo mirno kad su Evan, Bob, Franklin i Jamarcus odlučili pridružiti se čuvarima svojeg susjedstva i pritom uživati u ispijanju piva. Unatoč novim jaknama s izvezenim krilima u plamenu i glavom tigra (ne pitajte), ne zadobivaju baš poštovanje stanovnika koje bi trebali čuvati. Klinci ih zatrpaju jajima, a lokalni policajci misle da su neozbiljni.

No, kad njihov automobil udari u nešto što ostavlja zelenu sluz i svojevrsno ticalo i kad pronađu uređaj koji emitira koncentriranu energetsku zraku, shvate da su naišli na nešto veliko i važno.

Majice su osvojili:

Andreja Kavelj
Duško Čolović
Goran Radišić
Milan Križanec
Stjepan Vuraić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
209759,209764,208748,209242
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još