STIŽE 2015. GODINE

Novi 'Osvetnici' vrećaju se s istom ekipom

09.08.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Režija velike filmske uspješnice, nastavak pod imenom 'Avengers Assemble', u kojem se ponovno susreće skupina Marvelovih junaka, dodijeljena je autoru zaslužnom za inventivnost prvog dijela

Vijest je potvrđena tjedan dana nakon što je redatelj, koji je zbog rada na serijalu 'Buffy, ubojica vampira' stekao milijunske horde obožavatelja, tijekom sudjelovanja na Comic-Conu (konvenciji o stripovima) izrazio svoje sumnje o nastavku rada na unosnoj franšizi.

U Marvelu su već objavili da će nastavak biti gotov 2015. Bob Iger, izvršni producent u Disneyju, također je potvrdio da Joss Whedon pomaže u razradi akcijske TV serije u kojoj će nastupati likovi iz Marvelovih stripova. Marvel je već dogovorio tematsku TV seriju o Avengersima s producentskom kućom ABC, ali dosad nije bilo poznato tko će realizirati projekt.

Dok vjerni fanovi očekuju nastavak Avengersa, mogu uživati u cijeloj poplavi srodnih nastavaka: uskoro se očekuju 'Iron Man 3' i 'Thor: The Dark World', a nakon njih i 'Captain Amerika: The Winter Soldier'.

Prvi film o Avengersima postao je hit već prije objavljivanja te najiščekivaniji film godine. Nije iznevjerio očekivanja, pa se snimanje nastavka nametnulo samo po sebi.