U LJETNOM KINU GRADEC

Pogledajte ciklus španjolskog filma

07.08.2012 u 15:09

Bionic
Reading

U besplatnom kinu na Katarinskom trgu, s početkom u 21 sat, do kraja tjedna bit će prikazano pet španjolskih filmova: 'Privatni detektivi', 'Stvari koje ti nisam nikad rekao', 'Vrtlarev pas', 'Sedam biljarskih stolova' i 'Povratak u Hansalu'

U zagrebačkom Ljetnom kinu Gradec od srijede, 8. kolovoza, do nedjelje, 12. kolovoza, bit će prikazan ciklus španjolskog filma, u suradnji s Veleposlanstvom Španjolske u Hrvatskoj.

Osim dobre suradnje sa španjolskim i izraelskim veleposlanstvima te Vukovar film festivalom, od ove godine počela je suradnja sa Zagreb Tourfilm Festivalom i Dokukinom pa će posjetitelji ljetnog kina moći vidjeti i najbolje turističke filmove te dokumentarce sa Zagrebdoxa. Bit će prikazani i filmovi o ekstremnim sportovima.

U Ljetnom kinu Gradec je tijekom protekle dvije sezone prikazano više od 70 filmskih naslova koje je vidjelo više od 30.000 posjetitelja.

Ove godine je za najmlađe 'sa Štrosa' u kino premješteno i malo lutkarsko kazalište LET koje svakoga tjedna, od ponedjeljka do četvrtka u 19.30 sati, svojim raznovrsnim predstavama čini program bogatijim, a na početku svake projekcije filma i ove godine se može pogledati po jedna epizoda crtanog filma, popularnog Profesora Baltazara.