tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+17

U PETAK NA PODRUČJU RIJEKE

Partijajte i sudjelujte u filmu 'Move On'

Traže se partijaneri s područja Rijeke koji će sudjelovati u prvom interaktivnom filmu ceste 'Move On'

Datum objave:
1.8.2012 11:31

Zadnja izmjena:
1.8.2012 14:26

'Move On', prvi film koji je otvorio publici mogućnost utjecaja na sadržaj, stigao je u Hrvatsku – filmska ekipa već je na lokacijama u blizini Rijeke.

Jedna od scena koja će se snimati u blizini Rijeke bit će i veliki parti u kojemu mogu sudjelovati svi oni koji se vole dobro zabavljati, a ujedno ih zanima kako je to biti na pravome filmskom setu.

Prijava je jednostavna, treba samo poslati ime i prezime te kontakt broj na mail adresu info@move-on-film.hr. Scena se snima ovaj petak, 3. kolovoza, na području Rijeke, a svi zainteresirani mogu povesti i prijatelje jer ima mjesta za preko 500 osoba.

Film se snima u osam zemalja u suradnji s Hrvatskim i Deutsche Telekomom. Govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak – isporuka misterioznog kovčega koji mora čuvati po cijenu života. Okupio je impresivnu ekipu: glavni glumac Mads Mikkelsen ove je godine osvojio Zlatnu palmu u Cannesu, redatelj Asger Leth je višestruko nagrađivan redatelj, između ostaloga i autor kultnog dokumentarca 'Duhovi Cite Soleila', a Matt Greenhalgh je autor scenarija filma 'Control'.

Dok filmsku ekipu nestrpljivo očekujemo u Hrvatskoj, pogledajte u galeriji kako je bilo u na dosadašnjim snimanjima u Nizozemskoj, Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr