BESPLATNE PROJEKCIJE

Provedite ljeto uz filmove na Gradecu

31.07.2012 u 00:32

Bionic
Reading

U zagrebačkom Ljetnom kinu Gradec održavaju se svaku večer besplatne projekcije filmova na otvorenom, s početkom u 21 sat

Sve koji ljeto provode u Zagrebu, Iskon poziva na besplatne projekcije filmova u Ljetno kino Gradec, kino s milijun zvjezdica, svaku večer u 21 sat.

Na kinoprogramu su brojni filmski hitovi, među kojima i naslovi koje je Iskon u suradnji s Discoveryjem premijerno prikazivao tijekom godine. Posjetitelji će moći besplatno pogledati filmove: Koža u kojoj živim Martovske ide Opasna metoda Naša majka Jedan dan Jane Eyre Lanac osvete Elitna postrojba 2, Ne znam kako joj uspijeva te drugi. Na programu Ljetnog kina Gradec su također i filmovi s Vukovar film festivala, kao i večeri španjolske i izraelske kinematografije.

Ljetno kino Gradec
u protekle dvije godine od kada postoji privuklo je više od 30.000 posjetitelja, a u prve dvije sezone prikazano je više od 70 filmskih naslova. Kino u kojem nema rezervacija, u kojem su kućni ljubimci i bicikli dobrodošli, a pušenje dozvoljeno, ima 300 sjedećih mjesta. Broj mjesta za posjetitelje je i veći jer dio publike filmove gleda s okolnih travnatih površina.

Ovogodišnja ponuda na Gradecu bogatija je za izvedbe predstava za djecu LET kazališta svakog ponedjeljka, utorka, srijede i četvrtka od 19.30 sati, koje su također besplatne, ali i s dva Iskonova ping-pong stola.

Prolaznici i posjetitelji Ljetnog kina Gradec mogu doći i zaigrati ping-pong u bilo koje doba dana, a osobito navečer, nakon projekcije filmova za kada su planirani noćni turniri u ping-pongu.

Ljetno kino Gradec bit će otvoreno sve do početka rujna.
Raspored prikazivanja filmova provjerite na www.ljetnokinogradec.com.