NAGRADNJAČA

Pogledajte komediju 'Tatin sin'

27.07.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Adam Sandler ima novu komediju! Riječ je o filmu 'Tatin sin' redatelja Johna Morrisa i Seana Andersa koji je do danas u svijetu zaradio preko 50 milijuna dolara! Uz Sandlera u filmu su glavne uloge ostvarili Andy Samberg, Leighton Meester, James Caan, Milo Ventimiglia, a u ulozi samog sebe pojavljuje se i Vanilla Ice! Film u naša kina dolazi 2. kolovoza, a Continental film i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima majice iz filma i kino ulaznice!

U svojim ranim tinejdžerskim danima Donny Berger (Adam Sandler) upoznao je djevojku svojih snova. Jedini problem je bio u tome što je ta djevojka bila njegova zgodna profesorica Mary McGarricle (Eva Amurri Martino). Nakon što njihov zajednički sat produžene nastave ode malo predaleko, gđica McGarricle završi u zatvoru, a upravo Donny mora biti taj koji će odgojiti njihovo dijete, Todda (Andy Samberg).

Premda je pokušao biti dobar otac, za tu je ulogu bio apsolutno nespreman. Trideset godina kasnije Todd je odrastao i vrlo uspješan direktor na Wall Streetu, a od Donnyja je otišao čim mu se za to pružila prilika te svog oca nije vidio godinama. Međutim, Donny je u nevolji: duguje poreznoj upravi desetke tisuća dolara te upravo zbog toga odluči posjetiti svog dobrostojećeg sina ne bi li pokušao doći do novaca koji će ga spasiti odlaska u zatvor. Donny dolazi u goste Toddu upravo uoči njegovog vjenčanja s Jamie Leighton Meester), a predstojeći vikend za koji su isplanirane razne vrste zabava pred vjenčanje pretvara u pravi kaos.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Sabina Beniković (Cineplexx Osijek)
Ljubica Kukučka (Cineplexx Osijek)
Kristina Ridl (Cineplexx Osijek)
Mirjana Gajšak (Cineplexx Zagreb)
Marina Kalaica (Cineplexx Split)

Majice su osvojili:

Dušanka Lacković
Karla Golojuh
Đurđica Srdoč
Sonja Bogojević
Martina Strunjak

Majice šaljemo poštom na kućnu adresu.