Film NAGRADNJAČA

'Step Up 4' vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 30.7.2012 11:54:09
  • 23.7.2012 8:44:36

'Step Up 4' četvrti je film plesnog i romantičnog serijala Summit Entertainmenta koji donosi 3D akciju, seksi Miami i grupu vatrenih mladih ljudi koji ulicama daju ono što najbolje znaju - ples! A Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili nagrade iz filma - ručnike za plažu i majice.

Prijatelji iz djetinjstva Sean (Ryan Guzman) i Eddy (Misha Gabriel) konobare u šminkerskom hotelu Dimont kojeg vodi nemilosrdni Bill Anderson (Peter Gallagher). U slobodno vrijeme vode The Mob, grupu plesača, glazbenika i umjetnika koji zadivljuju grad svojim iznenadnim pojavljivanjem i još bržim nestajanjem.

Privlače pažnju Andersonove kćeri Emily (Kathryn McCormick) koja je i sama talentirana plesačica. Otac želi da ona dobije pravi posao, a ona u međuvremenu radi za njega i nada se mjestu u prestižnoj Wynwood Dance Company.

Emily i Sean se povežu u plesnom klubu, on ju upoznaje s grupom kojoj prešuti da je kći njegova šefa. Kad Anderson i njegov mladi štićenik Tripp (Tommy Dewey) najave rušenje kvarta u kojem je The Mob da bi sagradili veliki komercijalni kompleks, grupa počne planirati svoju najdrskiju točku, a Emily i Sean moraju odabrati između obiteljskih veza i međusobne ljubavi.

Muške majice su osvojili:

Bojan Lacković
Ivan Dumančić

Ženske majice su osvojili:

Snježana Huljak
Katica Sršić
Tea Videc Reich
Ines Rukavina
Lorena Marić


Ručnike su osvojili:

Luka Galić
Martina Petrlić
Franka Lončar
Tina Matijević


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
205025,204971,203537,204565
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još