IGRANI FILM U PULI

Niels Schneider sutra na Festivalskom otoku

17.07.2012 u 19:09

Bionic
Reading

Giardini, glavna pulska šetnica postala je posljednjih godina mjesto za pitanja, ali i brze odgovore vezano uz sve što se tiče Festivala igranog filma

Festivalski otok

Novost ove godine je takozvani Festivalski otok smješten nasuprot ulaza u Kino Valli gdje će se tijekom cijelog trajanja Festivala zbivati brojna zanimljiva događanja, susreti s članovima filmskih ekipa, zabavni sadržaji za najmlađe i brojna druga iznenađenja.

Malo dalje od Festivalskog otoka smjestio se festivalski Info punkt na kojem se od ove godine mogu kupiti festivalski suveniri, ili lokalizmom: štrafanići. Kupiti se mogu majice u svim veličinama i za sve uzraste, kemijske olovke, blokove, torbe i vrećice, USB stickove, čaše - sve u prepoznatljivom dizajnerskom ruhu.

U srijedu, 18. srpnja, u Pulu dolazi prvi strani filmski gost. Riječ je o glumcu Nielsu Schneideru kojeg ćemo ove godine imati priliku pogledati u dva filma: 'Noćni izlazak' i 'Osveta'. Niels Schneider će prije projekcije svog Noćnog izlaska pozdraviti publiku na Kaštelu.