tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+1
Pula
+10
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+12
Dubrovnik
+12

PREDOZIRANJE TABLETAMA?

Sin Sylvestera Stallonea pronađen mrtav

Glumac i redatelj Sage Stallone, 36-godišnji sin akcijske filmske zvijezde Sylvestera Stallonea, pronađen je mrtav u petak u svom domu u Hollywoodu, objavili su policija i njegov odvjetnik

Datum objave:
14.7.2012 9:41

Zadnja izmjena:
14.7.2012 10:31

Policija i odvjetnik dali su proturječne izjave o tome kako je pronađen Sage Stallone. Policija je izvijestila da su mlađeg Stallonea pronašli policajci koji su došli provjeriti što se s njim događa s obzirom da su dobili dojavu da se danima nikome ne javlja, dok je njegov odvjetnik George Braunstein rekao da ga je u stanu pronašla domaćica.

U policiji tvrde da nema znakova provale i nasilja te da ne sumnjaju u kazneno djelo. Slučaj je preuzeo ured mrtvozornika u Los Angelesu.

The New York Post piše da se Sage Stallone najvjerojatnije predozirao tabletama te da nije jasno je li riječ o samoubojstvu ili nesretnom slučaju.

Predstavnik Sylvester Stallonea priopćio je da je 66-godišnji glumac shrvan i pogođen naglim gubitkom sina.

Sage Stallone je mlađi od dvojice sinova iz prvog braka slavnoga glumca sa Sashom Czack s kojom se rastao 1985., nakon desetogodišnjeg zajedničkog života.

'To je tragedija. Bio je mlad, izuzetno talentiran i dobar redatelj te prekrasna osoba', izjavio je odvjetnik Sage Stallone. Rekao je da se ne zna sve pojedinosti, no smatra kako je riječ o nekoj vrsti tragične nesreće. Za 36-godišnjeg sina poznatog američkog akcijskog junaka kazao je da je bio pun života i da 'uopće nije bio depresivan ili nešto slično'.

Sage Stallone je kao glumac debitirao 1990. u petom nastavku sage o boksaču Rockyu Balboi, a riječ je o ulozi koja je proslavila njegovog oca s kojim je 1996. nastupio i u filmu katastrofe 'Svjetlost dana' (Daylight). Nakon toga je glumio samo u niskobudžetnim filmovima te se počeo baviti režijom i produkcijom pa je tako 2005. snimio video dokumentarac 'Alan Yates', a godinu kasnije i svoj prvi kratki film 'Vic'.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr