Film DO 22. SRPNJA

Prijavite ideje za film 'Move On' i osvojite nagrade

  • Autor: tportal.hr
  • 13.7.2012 21:42:47
  • 13.7.2012 18:55:57

Prilika da postanete dio jedinstvene avanture u svom životu otvara vam se snimanjem filma 'Move On', prvog filma na svijetu koji u svoje nastajanje uključuje i publiku

Svojim idejama kao publika imate priliku, od pretprodukcije do finalizacije, utjecati na razne elemente filma te usput osvojiti odličan tablet Samsung Galaxy LTE ili pametni telefon Samsung Galaxy Mini 2. Trenutno su u tijeku prijave za glazbu koja će se koristiti u filmu, ime hotela u kojem će odsjesti glavni lik, koktel koji će piti, pjesmu koja će svirati u kafiću… Također bira se i neobičan kafić odnosno klub. Više na službenim stranicama filma, prijaviti se možete do 22. srpnja, pa požurite!

'Move On' je interaktivni film ceste koji snima Hrvatski Telekom, a režira ga danski redatelj Asger Leth – autor nagrađivanog dokumentarca 'Duhovi Cite Soleila'. Scenarij potpisuje scenarist Matt Greenhalgh, poznat po biografskom filmu 'Control' o frontmenu grupe Joy Division, Ianu Curtisu.

Film govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak - isporuka misterioznog kovčega koji mora čuvati pod svaku cijenu, a snima se u osam zemalja Europe. Snimanje je počelo protekli tjedan u Nizozemskoj, a ekipa se u Hrvatskoj očekuje početkom kolovoza. Snimanje filma moći ćete pratiti na službenoj stranici, uskoro stižu i prve snimke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još