tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+1
Pula
+6
Rijeka
+15
Zadar
+4
Split
+8
Dubrovnik
+7

6. VUKOVAR FILM FESTIVAL

Poziv na Dunavsku scenarističku radionicu

Smislite svoju priču. Uz vrsno vodstvo poradite na svom talentu. Možda će se baš po vašoj ideji snimiti pravi pravcati film

Datum objave:
9.7.2012 11:56

Zadnja izmjena:
17.8.2012 11:42

Pozivaju se svi zainteresirani da napišu story outline (24 riječi) i tako dobiju mogućnost sudjelovanja na već tradicionalnoj Dunavskoj scenarističkoj radionici koja će se održati za trajanja 6. Vukovar film festivala od 22. do 26. kolovoza.

Tema je slobodna, a radionicu će kao i prošlih godina voditi hrvatska dramaturginja i scenaristica Irena Krčelić, scenaristica dječjeg filma 'Duh babe Ilonke'. Pet najboljih story outline pisaca po njezinu sudu za vrijeme trajanja festivala imat će osiguran smještaj i doručak.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr