tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+9
Rijeka
+16
Zadar
+6
Split
+9
Dubrovnik
+10

BORI SE ZA ŽIVOT

Bata Živojinović doživio težak moždani udar

Veliki srpski i jugoslavenski glumac Velimir Bata Živojinović doživio je težak moždani udar i nalazi se u teškom stanju u bolnici, piše srpski Press

Datum objave:
5.7.2012 9:38

Zadnja izmjena:
5.7.2012 12:04

Bata Živojinović moždani udar doživio je u utorak. Trenutačno je hospitaliziran, a prognoze su, usprkos naporima liječnika, obeshrabrujuće, piše srpski Press.

'U dva dana, koliko leži u bolnici, teško je prognozirati hoće li preživjeti ili ne, ali zasad mu je zdravlje dosta ugroženo. Umoran je i teško komunicira', rekao je izvor za Press.

Ranije je Bata imao srčanih problema, što je doprinijelo težini udara. 'Doživio je infarkt koji mu je jako oštetio srce, a i krvne žile su mu u lošem stanju', dodao je izvor.

166435,153865,151183,150918

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr