Film NAGRADNJAČA

'Ledeno doba 4' vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 11.7.2012 11:08:33
  • 4.7.2012 14:48:52

Hrvatska premijera četvrtog nastavka hit animiranog filma 'Ledeno doba'održat će se sutra 5. srpnja, a tom prigodom Blitz film i tportal.hr daruju vam nagrade iz filma - ruksake, sat, bilježnice, majice, dva paketa gumica za brisanje i privjeske

U filmu 'Ledeno doba 4: Zemlja se trese' Scratova luckasta potraga za žirom od početka vremena ima dalekosežne posljedice – kontinentalnu kataklizmu koja je uzrok najveće avanture za Mannyja (Ray Romano), Diega (Denis Leary) i Sida (John Leguizamo). Nakon tog preokreta Sid se sretne sa svojom bakom, a ekipa nailazi na bijesnu skupinu morskih gusara koji su odlučni u namjeri da spriječe njihov povratak kući.

Ponovno susrećemo Scrata u njegovom uobičajenom poslu: zgrabio je žir, stavio ga na pod – i odjednom pukne planina i Zemlja se otvori, razdvajajući se na sedam kontinenata. Scrat juri prema njenoj jezgri, izazivajući velike potrese, nakon čega Manny, Diego i Sid ostanu izolirani od ostatka ekipe.

Ray Romano ponovno daje glas mamutu Mannyju. Za njega je to kao posjet starom prijatelju. Mannyjeva bolja polovica Ellie oaza je stabilnosti usred Mannyjevog divljanja u ulozi oca. 'Ellie i Manny se uravnotežuju', kaže Queen Latifah, koja se vraća kao Ellie, kojoj je posudila glas i u prethodnim nastavcima serijala 'Ledeno doba'.

Dok se Manny bavi roditeljstvom, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali dogodit će se promjena - Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru (glas Jennifer Lopez).


Više informacija o filmu i ulaznicama saznajte ovdje.

Majicu su osvojili:

Borna Mikačić
Miroslava Raffaelli
Božica Vizec Bistrički
Vlatka Bertić
Dinko Burazin


Ruksak i gumice su osvojili:

Luka Pošta
Saša Likić


Bilježnicu i privjesak su osvojili:

Anita Čolig
Ivana Stanec
Željko Hrdžić

Sat je osvojio Alexander Baliko.

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više