NEDJELJA, 20,30 SATI

'Soul Kitchen' zatvara sezonu kina Tuškanac

04.07.2012 u 13:07

Bionic
Reading

Kino Tuškanac zatvara svoju sezonu 8. srpnja njemačkim filmom 'Soul Kitchen'

Redoviti programi kina Tuškanac završili su 2. srpnja zadnjom projekcijom iz ciklusa kultnog japanskog redatelja Seijuna Suzukija, ali, prije ljetne pauze, preostaje nam još jedna gostujuća projekcija u sklopu akcije Slatki gušti web stranice Kupononline, koja će se održati 8. srpnja u 20,30 sati.

Riječ je o njemačkom filmu Soul Kitchen, snimljenom 2009. Film je režirao Faith Akin, a scenarij potpisuju Fatih Akin i Adam Bousdoukos. U glavnim ulogama su Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Birol Ünel i Anna Bederke

Mladog vlasnika restorana Soul Kitchen, Zinosa, napustila je dugogodišnja djevojka Nadine, jer jeviše vremena provodio u restoranu nego s njom, pa ona prihvaća posao koji joj je ponuđen u Šangaju. Zinos, odlučivši pratiti djevojku, prodaje restoran, kojem više ne ide dobro. U zadnja tri tjedna, dok je još u Zinosovom vlasništvu, restoranom zavlada anarhija - šef kuhinje kuha ono što je oduvijek htio, novi DJ pušta muziku kpju sam bira, a uz koju gosti plešu, umjetnici izlažu svoje radove - a gosti su i više nego zadovoljni! Glasine o kultnom restoranu Soul Kitchen se počinju širiti Hamburgom. Zinos shvaća da je pogriješio, a kad još i sazna da će na tom mjestu biti izgrađen trgovački centar, kreće u borbu za očuvanje restorana.

Ulaznica je 10 kuna, a uz svaku kupljenu ulaznicu, neposredno prije projekcije, čeka vas i slatki zalogaj Nestle.