Film NAGRADNJAČA

10. Tabor Film Festival vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 11.7.2012 11:24:41
  • 4.7.2012 10:40:41

Jubilarni, 10. Tabor Film Festival, međunarodni festival kratkometražnog filma, ove se godine održava od 8. do 14. srpnja u Kumrovcu na lokacijama Spomen doma i Titove vile, a tom prigodom organizatori i tportal.hr daruju vam ručak za dvije osobe u Grešnoj gorici, dvije ulaznice za Vodeni planet Termi Tuhelj te 2 ulaznice za Galeriju Augustinčić u Klanjcu

Na najbogatijem programu dosad naći će se: ukupno 100 filmova u četiri programa iz domaće i šest iz međunarodne konkurencije. U domaćoj konkurenciji bit će prikazana i 'Prva dama Dubrave' redateljice Barbare Vekaić i 'Točkica na nosu' redatelja Filipa Mojzeša. U šest programa međunarodne konkurencije naći će se 56 filmskih naslova iz ukupno 30 države, među kojima svakako vrijedi istaknuti 'Tram', pobjednički film ovogodišnjeg Annecya, najznačajnijeg festivala animacije, zatim kosovski film 'Povratak' koji je ove godine bio u konkurenciji Sundance film festivala, norveški 'Tube Atlanic' koji je bio nomiran za Oscara, eksperimentalni dokumetarac 'Strokkur' vrlo perspektivnog portugalskog redatelja Joao Salaviza, a među filmovima Europske filmske akademije naći će i 'The Wholly Family' proslavljenog britanskog redatelja Terryja Gilliama.

Upoznajte ljepote Zagroja – Bajke na dlanu!
Organizatori festivala za posjetitelje su, osim filmskog, pripremili bogat glazbeni program u večernjem dijelu, obilaske kulturnih i prirodnih ljepota Zagorja, razgledavanje Arhitektonskog parka i Starog sela u Kumrovcu, razgledavanje Muzeja Hrvatskog Zagorja, kupanje na rijeci Sutli i u Tuheljskim toplicama te još mnogo toga.

Više informacija o izletima, iznajmljivanju bicikla, besplatnom kampu za posjetitelje i ostalom možete naći na službenim stranicama Festivala www.taborfilmfestival.com.

Nagrade za Tabor Film Festival su:
Ručak za dvije osobe u Grešnoj gorici
Dvije ulaznice za Vodeni planet u Termama Tuhelj
Dvije ulaznice za Galeriju Augustinčić u Klanjcu


Ručak za dvije osobe u Grešnoj gorici osvojila je Silvija Putanec.

Dvije ulaznice za Vodeni planet u Termama Tuhelj osvojila je Ana Petrić.

Dviie ulaznice za Galeriju Augustinčić osvojio je Denis Bival.

Dobitnici će u detaljima preuzimanja nagrada biti obavješteni putem maila.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još