tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+11
Pula
+18
Rijeka
-
Zadar
+16
Split
+16
Dubrovnik
+12

NAGRADNJAČA

Vodimo vas u kino na 'Godine ljubavi'

Od ovog četvrtka, 28. lipnja, ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol možete pogledati romantičnu komediju 'Godine ljubavi' s Robertom De Nirom i Monicom Bellucci u glavnim ulogama, a tom vam prigodom tportal.hr i Continental film poklanjaju 5x2 ulaznice za kino

Datum objave:
28.6.2012 9:09

Zadnja izmjena:
2.7.2012 16:08

Robert De Niro i Monica Bellucci, po prvi put zajedno na filmu, glume jedan od parova u filmu koji na duhovit, zabavan i provokativan način govori o situacijama tipičnim za sve ljubavne odnose.
Pogledajte video trailer!


'Godine ljubavi' sastoje se od tri priče koje prate tri različita, a ipak međusobno povezana para, čije sudbine mijenjaju jedna drugu. Roberto i Sara su na pragu zajedničkog života. Nekoliko dana prije vjenčanja Roberto na poslovnom putu upoznaje šarmantnu djevojku kojoj je nemoguće odoljeti. U međuvremenu, u Rimu, Eliana živi život fatalne žene koja zavodi i muškarce i žene, da bi ih kasnije ucjenjivala. Jedna od njenih žrtava je i Fabio, televizijski voditelj, kome će kratkotrajno zadovoljstvo s Elianom upropastiti obitelj i karijeru. U Elianinoj i Sarinoj zgradi živi i stariji američki profesor koji se zaljubljuje i shvaća da želja i osjećaji ne umiru s godinama.

Film 'Godine ljubavi' režirao je Giovanni Veronesi koji je uz Uga Chita i potpisnik scenarija.

Ulaznice su osvojili:

Ljiljana Stanić
Helena Stanišak
Tatjana Potkonjak
Irena Đurašin
Dubravko HendijaSviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr