tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+12
Zadar
+10
Split
+12
Dubrovnik
+11

NAGRADNJAČA

Vodimo vas u kino na 'Godine ljubavi'

Od ovog četvrtka, 28. lipnja, ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol možete pogledati romantičnu komediju 'Godine ljubavi' s Robertom De Nirom i Monicom Bellucci u glavnim ulogama, a tom vam prigodom tportal.hr i Continental film poklanjaju 5x2 ulaznice za kino

Datum objave:
28.6.2012 9:09

Zadnja izmjena:
2.7.2012 16:08

Robert De Niro i Monica Bellucci, po prvi put zajedno na filmu, glume jedan od parova u filmu koji na duhovit, zabavan i provokativan način govori o situacijama tipičnim za sve ljubavne odnose.
Pogledajte video trailer!


'Godine ljubavi' sastoje se od tri priče koje prate tri različita, a ipak međusobno povezana para, čije sudbine mijenjaju jedna drugu. Roberto i Sara su na pragu zajedničkog života. Nekoliko dana prije vjenčanja Roberto na poslovnom putu upoznaje šarmantnu djevojku kojoj je nemoguće odoljeti. U međuvremenu, u Rimu, Eliana živi život fatalne žene koja zavodi i muškarce i žene, da bi ih kasnije ucjenjivala. Jedna od njenih žrtava je i Fabio, televizijski voditelj, kome će kratkotrajno zadovoljstvo s Elianom upropastiti obitelj i karijeru. U Elianinoj i Sarinoj zgradi živi i stariji američki profesor koji se zaljubljuje i shvaća da želja i osjećaji ne umiru s godinama.

Film 'Godine ljubavi' režirao je Giovanni Veronesi koji je uz Uga Chita i potpisnik scenarija.

Ulaznice su osvojili:

Ljiljana Stanić
Helena Stanišak
Tatjana Potkonjak
Irena Đurašin
Dubravko HendijaSviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr