tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+16
Rijeka
+15
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+17

CJELOVEČERNJI FILM

'Larin izbor: Izgubljeni princ' od 28. lipnja u kinima

Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije, 'Larin izbor: Izgubljeni princ', u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja

Datum objave:
18.6.2012 20:39

Zadnja izmjena:
19.6.2012 0:02

Distributer je Continental film, a film će se u Zagrebu, Osijeku i Splitu ekskluzivno prikazivati u Cineplexx kinima. Film će se također prikazivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske i regije, pa će tako u uzbudljivom filmskom spektaklu uživati i stanovnici Čakovca, Dubrovnika, Samobora, Pule, ali i Sarajeva, Zenice, Banjaluke.

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije veliko finale Nova TV donosi u srijedu, 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavit će dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove nikad prije viđene likove donosi upravo film.

199902,198922,198849,197815
Prva sezona megauspješne serije 'Larin izbor' Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu. 'Larin izbor: Izgubljeni princ' vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr