Film NAGRADNJAČA

'Madagaskar 3' vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 19.6.2012 12:58:39
  • 12.6.2012 8:54:48

Lav Alex, zebra Marty, nilski konj Gloria i žirafa Melman odlučno će krenuti kući u voljeni New York, dok kralj Julien, Maurice i Pingvini kreću u zajedničku avanturu. U ovom nastavku put ih vodi kroz Europu, gdje su pronašli savršeno skrovište: putujući cirkus, koji su uredili u Madagaskar stilu! A Blitz i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili originalne poklone iz filma (set za žongliranje, satove i narukvice).

U trećem filmu serijala 'Madagaskar' Alex (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Gloria (Jada Pinkett Smith) i Melman (David Schwimmer) odlučni su vratiti se u The Central Park Zoo u New York Cityju. Odlazeći iz Afrike putem skreću i nađu se u Europi loveći pingvine i čimpanze koji su uspjeli orobiti kockarnicu u Monte Carlu. Uskoro ih otkriva Chantel DuBois (Frances McDormand) kojoj se ne sviđa što životinje iz zoološkog vrta slobodno jure njenim gradom i uživa u ideji da će uloviti svojeg prvog lava. Životinje se savršeno sakriju u bivšem putujućem cirkusu te smišljaju kako bi ga ponovo otvorile i žive stigle u New York.

Prvi put u 3D, likovi iz 'Madagaskara' su u bijegu, skrivaju se u cirkusu, izvode trikove zbog kojih gledaju smrti u oči i sklapaju nova prijateljstva.

Set za žongliranje je osvojila Laura Topić.

Narukvicu i sat su osvojili:

Martina Višnjić
Franko Ivančić
Dalia Pastor
Jasna Hrestak
Ivan Slade
Tamara Bezina


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još