'CRNI LABUD'

Je li ovo najseksi poljubac svih vremena?

12.06.2012 u 06:47

Bionic
Reading

U jednoj internetskoj anketi scena iz filma 'Crni labud' proglašena je najseki prizorom, a u konkurenciji su također bile strasne scene između Angeline Jolie i Antonija Banderasa, Banderasa i Salme Hayek, Georgea Clooneyja i Jenniffer Lopez...

Vruća scena seksa između Natalie Portman i Mile Kunis iz filma 'Crni labud' izglasana je za najseksi trenutak na filmu u anketi provedenoj na internetu, piše The Sun.

'To je stvarno bilo ludo jer smo Mila i ja bile jako dobre prijateljice. Bilo je stvarno nezgodno. Gotovo mi se čini da bi to bilo lakše napraviti s nekim koga ne poznaš', izjavila je Portman za MTV.
'Ali isto tako bilo je super imati prijateljicu u tome, jer smo se mogle smijati, šaliti na račun toga, i tako to i ostaviti iza sebe.'

Njihovu scenu gledatelji su smatrali više seksi od onih u kojima na ekranu ljubav vode Halle Berry i Billy Bob Thornton ili Angelina Jolie i Antonio Banderas. U konkurenciji su također bile seksi scene između Neve Campbell i Denise Richards, Banderasa i Salme Hayek, Georgea Clooneyja i Jenniffer Lopez, Naomi Watts i Laure Harring, Jennifer Tilly i Gine Gershon, kao i seks utroje Christiana Balea, Kriste Sutton i Care Seymore.