tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+1
Pula
+10
Rijeka
+10
Zadar
+10
Split
+12
Dubrovnik
+12

FILMSKI GUŠTI

Danas domaći dokumentarci na FMFS-u

U ljetnom kinu Bačvice u 21.30 sati prikazuje se film Dane Budisavljević 'Nije ti život pjesma Havaja'. Intimna je to priča koja na zanimljiv način otkriva odnose među članovima jedne obitelji, a koja je na nedavnom ZagrebDoxu osvojila nagradu publike i posebno priznanje žirija

Datum objave:
8.6.2012 17:19

Zadnja izmjena:
8.6.2012 18:50

Nakon dvije rasprodane večeri regionalnih premijera ('Cezar mora umrijeti' i 'Fusnote') na Festivalu mediteranskog filma Split danas su na rasporedu dvije projekcije hrvatskih dokumentaraca, od kojih svaka na svoj način donosi aktivističku poruku.

U kinoteci Zlatna vrata u 19.30 sati prikazuje se film 'Blokada' redatelja Igora Bezinovića. Dokumentarac je to koji donosi jedinstven pogled iznutra u najduži, najbrojniji, te politički najznačajniji studentski prosvjed na ovim prostorima još od 1971. godine.

U ljetnom kinu Bačvice u 21.30 sati prikazuje se film Dane Budisavljević 'Nije ti život pjesma Havaja'. Intimna je to priča koja na zanimljiv način otkriva odnose među članovima jedne obitelji, a koja je na nedavnom ZagrebDoxu osvojila nagradu publike i posebno priznanje žirija.

Petak na FMFS-u zaključit će Terraneo koji će pod borovima ljetnog kina održati splitskog zagrijavanje za svoj festival. Najspretniji će kući otići s besplatnim ulaznicama za ovu glazbenu kolovošku feštu, a oni nešto manje sretni moći će iskoristiti posljednju priliku za kupnju najjeftinijih festivalskih ulaznica.
FMFS završava sutra, posljednji je trenutak da se zakačite na mediteranske filmove!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr