UTORAK NA FMFS-U

Repriza rasprodanih 'Brda' i projekcija 'Marijine'

05.06.2012 u 16:26

Bionic
Reading

Nakon rasprodane projekcije filma 'Kairo 678' u ponedjeljak, i za današnji film u programu FMFS-a u terminu od 19.30 sati gotovo nema ulaznica

Navala za ulaznicama je i očekivana budući da je riječ o splitskoj premijeri filma 'Brda 21000 Split', koja u fellinijevskom stilu prikazuje stanovnike ovog neobičnog kvarta. Rezervirane ulaznice moraju se podignuti do 19 sati, pa će ih se manji broj vjerojatno naći na blagajni 'Zlatnih vrata' uoči same projekcije. Dobra vijest za one koji film neće uspjeti pogledati danas je ta da 'Brda 21000' imaju reprizu na FMFS-u u četvrtak u 16 sati u Kinoteci.

Zbog sinoćnje kiše odgođeno je bilo prikazivanje filma 'Marijine', pa će se večeras u ljetnom kinu 'Bačvice' održati dvije projekcije. Prvo u 21 sat film Željke Sukove u kojem uz Ninu Violić gradi nadgrobni spomenik svojoj neobičnoj baki, a nakon toga oko 22.15 odličan španjolski horor 'Slatko sanjaj'.

A da vam san ipak bude donekle sladak kada odete iz ljetnog kina 'Bačvice', zadužen je Yem kolektiva koji će DJ pult preuzeti odmah po završetku filma.