'ZORA PLANETA MAJMUNA'

Nastavci 'Planeta majmuna' i 'X-Men' dolaze 2014.

04.06.2012 u 07:08

Bionic
Reading

Već se zna i točan datum novog filma o ljutim i pametnim majmunima – u kina će 23. svibnja 2014., a otkriven je i naslov

'Rise Of The Planet Of The Apes' konačno će dobiti nastavak o kojem se toliko puno pričalo – 20th Century Fox službeno je potvrdio, piše Empire, da novi film o inteligentnim majmunima koji porobljavaju čovječanstvo u kina kreće 23. svibnja 2014., pod nazivom 'Dawn Of The Planet of The Apes'.

Detalji o samom filmu još uvijek nisu poznati, ali ono što se za sada zna jest to da će i ovaj režirati Rupert Wyatt, a Andy Serkis ponovo će biti Caesar. Radnja će biti smještena malo u budućnost u odnosu na prethodni naslov, kada majmuni već uspostavljaju svoju dominaciju Zemljom.

Studio je potvrdio i dolazak nastavka filma 'X-Men: First Class', koji će svoju premijeru doživjeti 18. srpnja 2014., a dodatne informacije (u što spada i naslov) se još čekaju.

Oba filma u distribuciju kreću u sezoni kada će i Steven Spielberg pokušati svoj povratak blockbusterima, s 'Robopocalypse', koji u kina stiže 25. travnja 2014. godine.