Film NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Snjeguljica i lovac' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 6.6.2012 11:45:02
  • 30.5.2012 13:25:05

U naša kina uskoro (31. svibnja) stiže film 'Snjeguljica i lovac' temeljen na bezvremenskoj bajci o Snjeguljici, patuljcima i zloj kraljici. U glavnim ulogama pojavljuju se Kristen Stewart, Charlize Theron i Chris Hemsworth, a Blit i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju 2x2 ulaznice za film te privjesak iz filma.

Kristen Stewart glumi jedinu osobu u zemlji koja je ljepša od zle kraljice Ravenne (Oscarom nagrađena Charlize Theron) koja ju je odlučila uništiti. No, zla vladarica nije mogla zamisliti da je mlada žena izbjegla njenim kandžama i sad uvježbava vještine ratovanja s lovcem imena Eric (Chris Hemsworth).

Mega popularna zvijezda Sumrak sage - Kristen Stewart glumi potpuno drugačiju princezu. Ona je ratnica, odjevena u metalni oklop i s mačem u ruci. Nije bespomoćna i ne čeka princa na bijelom konju. Kirsten se udružuje s lovcem, kojeg glumi zgodni Chris Hemsworth te zajedno kreću u ubilački pohod na kraljevski dvor. Zla kraljica, koja utjelovljuje Charlize Theron, već je okarakterizirana kao najljepša, ali i najopakija vladarica s filmskih platna.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Nives Pavičić
Zorka Ivanko


Privjesak je osvojila Vedrana Čeh.

Privjesak šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja biti obavješteni putem maila.
196781,196767,196761,196745
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još