tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
0
Pula
+12
Rijeka
+6
Zadar
+8
Split
+11
Dubrovnik
+12

NAKON 14 GODINA

Nada Gaćešić Livaković više ne predsjeda filmskim društvom

Na sinoć održanoj skupštini Hrvatskog društva filmskih djelatnika izabran je novi predsjednik Silvio Jesenković, koji je s tri glasa pobijedio dugogodišnju predsjednicu HDFD Nadu Gaćešić Livaković

Datum objave:
30.5.2012 10:46

Zadnja izmjena:
30.5.2012 12:02

Višesatna skupština održana u prostorima Hrvatskog društva filmskih djelatnika na zagrebačkom Britanskom trgu bila je jedna od masovnijih do sada, potvrdio je za tportal producent Boris T. Matić, koji je prisustvovao izboru novog predsjednika Društva. Usporedio je to s lanjskom skupštinom kad su jedva skupili kvorum za glasanje.

Iako informacija o izboru snimatelja Silvija Jesenkovića još nije službeno odaslana iz Društva, Boris T. Matić kazao nam je da je Jesenković dobio 64, a glumica Nada Gaćešić Livaković 61 glas čime je izgubila funkciju koju je obnašala od 1998. godine.

Nada Gaćešić Livaković, u telefonskom razgovoru, nije željela prije službene objave sa strane HDFD-a komentirati rezultate jučerašnjih izbora.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr