PROLJEĆE NA TPORTALU

Vikend vam donosi nove nagrade

30.04.2012 u 08:06

Bionic
Reading

Preko vikenda 'Proljeće na tportalu' vam donosi L'Orealovu kozmetiku - bronzer, ruž i lak za nokte, knjigu '200 najljepših trajnica' u izdanju nakladničke kuće Profil te mirisni set Bulgari Coral & Omnia Crystallien!

L'Oreal vam predstavlja bronzer Glam Bronze, ruž Rouge Caresse i lak za nokte Color Riche Le Vernis.


GLAM BRONZE SUN RADIANCE TRIO
Jedinstveni bronzer za trostruko blistavi rezultat. Izaberite nijansu koja će naglasiti Vaše očne kapke, oblikovati jagodice, obasjati Vaš dekolte ili ih pomiješajte za blistav brončani ten.
Proizvod je dostupan u dvije varijacije: za plavuše i brinete.


ROUGE CARESSE
Mlade žene danas ne žele koristi ruževe kakve su u mladosti koristile njihove majke. Iz tog razloga, L'Oréal Paris lansirao je novi ruž koji donosi osjećaj lakoće na usnama, ugodnu teksturu, jednostavnost nanošenja i nijanse nosive svaki dan, u svakoj prilici.
Djevojke će ga posebno voljeti jer je ovo ruž koji se vrlo jednostavno nanosi, bez mogućnosti pogreške, što znači da se može nanijeti u autu, šetajući gradom ili na kavi s prijateljicama bez ogledala u blizini.
Disperzija pigmenata i sedefa u mješavini blistavog disperzirajućeg ulja daje suptilan sjaj. Pigmenti su tako dobro raspršeni da čak i s tankim nanosom na usnama, boja u potpunosti dolazi do izražaja. Kombinacija bogatih polimera i maslaca jojobe stvaraju iznimno mekanu i senzualnu teksturu.
Usne su zaštićene i hidratizirane do šest sati. Dolazi u 12 suvremenih, luksuznih i vedrih nijansi u rasponu od svijetlih i mliječnih pastelnih do ružičastih, bež i narančastih, koje su moderne i lake za nositi, pomalo nestašne ili savršeno profinjene.


COLOR RICHE LAKOVI ZA NOKTE
Zahvaljujući ekspertizi naših laboratorija i našoj novoj dizajnerici boja Orrei Light, kreirali smo boje bez granica. Sedefe, pigmente i optičke efekte L'Oréalovi eksperti spajaju kako bi kreirali tisuće različitih nijansi. Pomoću kolorimetra mjere koncentraciju boje u svakom pojedinom laku kako bi postigli savršenu nijansu.
Formula Color Riche laka za nokte sadrži polimere koji stvaraju sloj koji daje sjaj i kristalni akril kako bi se dobila čistoća boje. Pigmenti su raspršeni u ultra fine čestice za jedinstven intenzitet boje. Različiti sastojci u formulama nalaze se u bazi tekućeg gela, tako da lak lagano klizi po površini nokta tijekom nanošenja i osigurava savršen, jednoličan rezultat.
Color Riche lak za nokte dolazi u 26 nijansi podijeljenih u tri kolekcije: Essential, Shocking i Fatal.

L'Oreal poklon paket osvojila je Jadranka Moguljak

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.

Profil vam poklanja knjigu koju svaki vrtlar mora imati - '200 najljepših trajnica'

Ovaj praktični vodič reći će vam sve što trebate znati o dvije stotine najljepših trajnica. Bez obzira jeste li početnik ili iskusan vrtlar, ovaj prijeko potrebni priručnik pružit će vam izvanredne savjete i izuzetne ideje o sadnji prekrasnih cvjetnih i lisnatih biljaka. Neke od njih vrlo su poznate, dok su druge rjeđe, ali jednako lijepe. Nakon općeg uvoda slijedi popis biljaka i njihovih kultivara, a svaka je biljka predstavljena slikom. Ikonice na vrhu stranice objašnjavaju treba li joj mnogo sunca i vlage, a savjeti se kreću od ključnih obilježja, mjesta sadnje, kako se o biljci brinuti, načina razmnožavanja te koji je nametnici i bolesti mogu napasti. Zgodan format i predivne slike potaknut će vas na sadnju najljepših trajnica.

Knjigu su osvojile:

Paula Nimac
Sanja Košarac
Zorka Kovačević

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Bulgari je pripremio pravu proljetnu poslasticu - mirisni set BVG Coral & Omnia Crystallien!


Omnia Coral - novi ženski miris Bulgari.
Omnia Coral je najnovije iznenađenje iz poznate Omnia Kolekcije, kreativne mirisne kolekcije inspirirane šarenim kombinacijama Bulgari dragulja .
Od čistoće kristala do plemenite elegancije ametista te vibrirajuće vitalnosti koralja, Omnia Crystalline, Omnia Améthyste i Omnia Coral su poput svjetlucavih ukrasa, kapljica sunčnih zraka na koži. Cvjetna svježina Eaux de Toilette; toaletnih voda – koje potpisuje poznati parfumijer Alberto Morillas – počast su bogatstvu i raznolikosti prirode, zajednički susret šarenih dragulja i mitskog cvijeća.
U ova tri mirisa, utjelovljenih modernim vodenim nimfama, moć boja stapa s sa elegancijom najekskluzivnijih cvjetnih akorda; njihova tijela klize lagano kroz transparentnost vode u graciozan svijet cvijeća, vodenih ljiljana i obojenih latica.
Omnia Coral toaletna voda dostupna je u sljedećem asortimanu; 25ml, 40ml i 65ml te liniji za tijelo Scintillating body lotion; parfumirani svjetlucavi losion za tijelo (100ml) i Gentle body scrub; blagim piling za tijelo (100 ml).

Omnia Crystallien
Nadahnuta čistoćom kristala, Omnia Crystalline je Bulgari cvjetni miris obilježen nježnim skladom stvorenim za otmjen i suvremen duh.
Omnia Crystalline je buket svježine koji oživljava kroz svjetlost kristala otkrivajući čistu ženstvenost. Obilježje blistave i neodoljive svjetlosti postojanja , izražava uzvišenost i ravnotežu spontane i odlučne žene čija je ljepota potaknuta diskretnom senzualnošću.
Poput kristala s mnogo površina, Omnia Crystalline miješa različite arome koje spaja kako bi kreirala ovaj jedinstven i dragocjen miris.
Gornje note mirisa sugeriraju lakoću dobivenu iz svježih ekstrakata bambusa i voćnih tonova Nashi voća (vrsta japanskog voća).
Srce Omnia Crystalline mirisa otvara se očaravajućom mekoćom cvijeta lotusa budeći osjećaj sklada i čistoće na najjednostavniji način.
Na posljetku, donja nota mirisa obilježena je drvom Balse koje mirisu daje diskretan i senzualan prijelaz ka dubljem šarmu.

Nagradu je osvojila Sunčica Pleša