tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+13

BRAĆA ĆE SE KONAČNO SUOČITI

Laru i Jakova i u filmu će razdvajati Dinko

Na lokacijama Splita, Kaštela i Korčule uz poznate likove s malim promjenama u njihovu izgledu počeo se snimati film 'Larin izbor'. Glumci su oduševljeni - kažu, teško bi im palo da su se morali rastati

Datum objave:
26.4.2012 9:23

Zadnja izmjena:
26.4.2012 10:33

Prva klapa pala je upravo ovdje u dvorcu s kraja 15. stoljeća. Film se nastavlja na prvu sezonu i donosi niz raspleta, a konačno će razriješiti i sukobe koje gledatelji iščekuju cijelu sezonu.

'Dogodit će se jedan veliki zaokret, Lari pogotovo. Velika promjena. Tako da, mislim da će svima biti zanimljivo vidjeti je u tom drugom izdanju', otkrila je za Novu TV Doris Pinčić.

'Film počinje par godina kasnije, svi likovi su u novim situacijama, a onda će nas jedna velika stvar spojiti', rekao je Stefan Kapičić, poznatiji kao Nikša.

Prevrtljivi Dinko ponovno će se pobrinuti da Lara i Jakov ne spavaju mirnim snom, a dogodit će se i konačan obračun braće - Dinka i Jakova.

Miraj Grbić, poznat kao Čombe iz serije 'Lud zbunjen normalan', u filmu 'Larin izbor' glumi negativca.

Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime, mogu li Lara i Jakov još jednom naći snage, pobijediti vlastite sumnje i izboriti se za svoju ljubav te za ono što im je sveto platiti najveću cijenu? Sve odgovore donosi film 'Larin izbor' na koji će gledatelji morati malo pričekati.

188788,188818,187642,186514

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr