Film BRAĆA ĆE SE KONAČNO SUOČITI

Laru i Jakova i u filmu će razdvajati Dinko

Na lokacijama Splita, Kaštela i Korčule uz poznate likove s malim promjenama u njihovu izgledu počeo se snimati film 'Larin izbor'. Glumci su oduševljeni - kažu, teško bi im palo da su se morali rastati

Prva klapa pala je upravo ovdje u dvorcu s kraja 15. stoljeća. Film se nastavlja na prvu sezonu i donosi niz raspleta, a konačno će razriješiti i sukobe koje gledatelji iščekuju cijelu sezonu.

'Dogodit će se jedan veliki zaokret, Lari pogotovo. Velika promjena. Tako da, mislim da će svima biti zanimljivo vidjeti je u tom drugom izdanju', otkrila je za Novu TV Doris Pinčić.

'Film počinje par godina kasnije, svi likovi su u novim situacijama, a onda će nas jedna velika stvar spojiti', rekao je Stefan Kapičić, poznatiji kao Nikša.

Prevrtljivi Dinko ponovno će se pobrinuti da Lara i Jakov ne spavaju mirnim snom, a dogodit će se i konačan obračun braće - Dinka i Jakova.

Miraj Grbić, poznat kao Čombe iz serije 'Lud zbunjen normalan', u filmu 'Larin izbor' glumi negativca.

Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime, mogu li Lara i Jakov još jednom naći snage, pobijediti vlastite sumnje i izboriti se za svoju ljubav te za ono što im je sveto platiti najveću cijenu? Sve odgovore donosi film 'Larin izbor' na koji će gledatelji morati malo pričekati.

188788,188818,187642,186514
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još