Film NOVI ANIMIRANI HIT

'Pirati! Banda nepoželjnih'

  • Autor: tportal.hr
  • 24.4.2012 13:39:43
  • 18.4.2012 14:45:28

Od ovog vikenda pretpremijerno u kinima Cineplexx i Cinestar, a od 26. travnja u svim kinima širom Hrvatske započinje s prikazivanjem novi animirani hit koji nam dolazi direktno iz produkcijske kuće Aardman (Arthur Božić) – 'Pirati! Banda nepoželjnih!'. A mi smo pripremili čak 50x2 ulaznice za premijernu projekciju film u srijedu, 25. travnja u Cineplexxu East (City Center one East, Slavonska avenija 11D) u 20:00h!

Hugh Grant prvi put u svojoj glumačkoj karijeri posuđuje glas bradatom piratskom kapetanu – beskonačno entuzijastičnom, iako upitno uspješnom gusaru koji iz dana u dan upada u nove avanture! Piratski kapetan uza sebe ima svoju vjernu posadu i san koji je na prvi pogled nemoguće ostvariv: pobijediti svoje žestoke rivale Blacka Bellamyja (Jeremy Piven) i Cutlass Liz (Salma Hayek) u kategoriji najboljeg pirata godine na ceremoniji dodjele piratskih nagrada. Uslijedit će avantura koja će naše heroje odvesti s obala egzotičnog Otoka krvi do maglovitih ulica viktorijanskog Londona. Usput će se morati suprotstaviti dijaboličnoj kraljici (Imelda Staunton) te potražiti pomoć malo pomaknutog mladog znanstvenika (David Tennant), ali ni u jednom trenutku neće smetnuti s uma ono najvažnije za svakog pirata: avantura je na prvom mjestu!

Film 'Pirati! Banda nepoželjnih' režirali su Peter Lord ('Pobuna u kokošinjcu') i Jeff Newitt, a svoje su glasove izuzetno zabavnim likovima posudili Hugh Grant, Jeremy Piven, Salma Hayek, Imelda Staunton, David Tennant, Brendan Gleeson i Martin Freeman.

Film u svim kinima u Hrvatskoj započinje igrati 26. travnja, a ovoga vikenda pretpremijerno ga možete pogledati u kinima Cineplexx i Cinestar!

Pozivnice za premijeru su osvojili:

Ivanka Ivas
Petra Matjašec
Tea Kontek
Dora Kršek
Petra Lamdripet
Vesna Tomljenović
Tamara Bekić
Ernest Kalaba
Martina Džinić
Matija Malić
Petra Horvat
Martina Špoljarić
Renata Antoljak
Ecija B. Vondraček
Marija Antunović
Frano Karačić
Thiago Gosaric Barros
Zvonimir Penava
Jasna Čuljat
Romana Mandić Hrup
Branimir Sablek
Marijana Šurina
Kristijan Borko
Mirna Kilić
Tomo Bagarić
Davorin Gluhak
Tin Polak
Katarina Itrić
Damir Mulković
Anđelko Vrbanić
Boris Dusper
Janja Aničić
Maja Mandić
Jasmina Novak
Duško Čolović
Marko Petrovčić
Daniela Zajšek
Marijana Margaretić
Tomislav Golojuh
Hrvoje Kruljac
Vlasta Miškić
Ines Klepić
Ivana Kvakić
Marko Kozjak
Christian Chylak
Ana Marin Toševski
Anica Klemenčić
Marija Tomić
Nataša Šveb
Dario Grujić


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Promocija
Pročitaj više