tportal.hr

Zagreb
+6
Osijek
+6
Pula
+16
Rijeka
+15
Zadar
+17
Split
+17
Dubrovnik
+15

ISTOK JE 'IN'!

Treći 'Iron Man' snimat će se u Kini

Dio radnje trećeg nastavka superherojske franšize dijelom će biti sniman u Kini

Datum objave:
18.4.2012 7:36

Zadnja izmjena:
18.4.2012 9:39

Vezane teme

Nakon što su producenti 'Iron Man 3' potvrdili da će dio filma biti sniman na kineskim lokacijama, prvotne sumnje da će glavni suparnik superheroja biti The Mandarin također su gotovo dobile  potvrdu.

Prošli tjedan objavljeno je da će Ben Kingsley biti glavni negativac u trećem, a možda i četvrtom nastavku, a odmah se počelo nagađati da bi mogao glumiti Mandarina, bogatog znanstvenika koji je dijelom odgovoran za zatvaranje Tonyja Starka (Robert Downey Jr.).

Osim što će se film snimati u Kini, dio produkcije preuzeo je kineski Walt Disney Company, koji će 'Iron Man 3' producirati u suradnji s Marvelom i DMG Entertainmentom.

'Iron Man 3' režira Shane Black, a u kina stiže u svibnju 2013.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr