NAGRADNJAČA

Druženje i fotografiranje sa zvijezdama iz hita 'Koko i duhovi'

17.04.2012 u 11:41

Bionic
Reading

Ove subote, 21. travnja s početkom u 12 sati svi su pozvani u Algoritam u Gajevoj ulici u Zagrebu na druženje i fotografiranje s mladim glumačkim zvijezdama iz hita 'Koko i duhovi' koji je prošle godine pogledalo preko 90 tisuća gledatelja u domaćim kinima. A Continental film i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili tri komada DVD-a kojeg će dobitnici podići u subotu u Algoritmu te imati i priliku upoznati se i fotkati s glumcima.

Nina Mileta (Marica), Kristian Bonačić (Zlatko), Filip Mayer (Miki) i Ivan Maltarić (Božo) potpisivat će kupljenje DVD-ove filma 'Koko i duhovi' svima koji dođu, a uz to odgovarat će i na pitanja svojih obožavatelja te se s njima fotografirati!

I Vi imate priliku osvojiti jedan od tri potpisana DVD-a filma 'Koko i duhovi' koje možete podići u subotu u Algoritmu i usput se fotkati s Vašim omiljenim glumcima!

Film 'Koko i duhovi' snimljen je prema istoimenom književnom klasiku autora Ivana Kušana koji se u našim osnovnim školama nalazi pod obaveznom lektirom. Režirao ga je Daniel Kušan, a glavne uloge su ostvarili Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić, Ozren Grabarić, Dijana Vidušin i mnogi drugi. Film je prošle godine premijerno prikazan na filmskom festivalu u Puli gdje ga je publika proglasila najboljim filmom festivala, a od tada pa sve do danas osvojio je brojne nagrade i pojavio se u službenoj konkurenciji nekoliko prestižnih filmskih festivala.

'Koko i duhovi' priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stječe nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih starih. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Hoće li Koko i ovoj zagonetki naći rješenje prije svih odraslih, saznat ćemo u burnom raspletu ove napete detektivske priče.

DVD su osvojili: 

Denis Vukmainić
Andrej Broz
Dora Kršek